Fvt.hu
FVT Blog
Menu

Fehérnemű karcsú hölgyeknek július 10, 2017

Manapság sok divatos fogyókúra létezik, amivel elérhetjük a hőn áhított karcsú alkatot, ám akadnak olyan szerencsések, akiknek mindez megadatott némi odafigyeléssel és kis sporttal. A fitt hölgyeknek mutatjuk be, hogy mit is viseljenek tökéletes alakjukon, a strandon, hogy minden tekintet rájuk szegeződjön. A karcsúságért bizony tenni és kell, és rengeteg lemondással és sportos, egészséges életmóddal kell, hogy társuljon.

A csoki és süti tiltólistán van, valamint a fehér kenyér, szénhidrátok, és minden, ami zsírban tocsog. Akadnak azonban néhányan olyan szerencsés génállománnyal, hogy ha semmit nem tesznek, akkor is megvan a vékony, sudár alkatuk. Vannak köztük olyan hölgyek, akiknek vékonyságához legendás magasság társul, míg akadnak olyan hölgyek, akik úgymond filigrán alkatok, azaz aprók, de nagyon karcsúak.

Van, akinek lemondás, még másnak szórakozás és evés az élete, de mégsem hízik el. Ennek számos oka lehet. Például örökölhette édesanyjától vagy nagyanyjától, esetleg szokták mondani, hogy ilyen típus, amit ha meg akarunk magyarázni annyit tesz, hogy rendkívül gyors az ilyen hölgyek anyagcseréje. A teltebb hölgyeknek pedig lassú vagy lassabb ez a biológiai folyamat, mely a táplálék felszívódását jelenti a szervezetben.

Azon hölgyek, akiknek a bevitt táplálék gyorsan felszívódik, valószínű szülés után könnyebben híznak el, míg azon társaik, akik ha valamit esznek, de az lassan szívódik fel a gyerekszülés sem hagy nyomot rajtuk, mert később lesznek újra éhesek. Vannak olyan vékony modellek, akiket annak ellenére, hogy látunk sokat enni hamburgert és hot-dogot, mégis a kifutón zörögnek szinte csontjaik, annyira vékonyak, ők egy bemutató előtt vért izzadnak, hogy úgy nézzenek ki. Nézzük csak meg a Victoria’s Secret modelljeit, ők a példa arra, hogy még két gyerek szülése után sem lehetetlen tartani a másik számára csak álomalakként számon tartott legendás karcsúságot.

Viktóriának azonban különös titkai vannak, azok, akik kacérkodnak a modellkedés gondolatával hosszú az út, még végre fel is fedezik őket. Az egyik legszebb magyar modellünk a mindössze 20 esztendős Palvin Barbit is felfedezték az utcán, hasonlóképp jártak páran a külföldi modellek közül is, mint például a botrányos életet élő és kábítószert is gyakran fogyasztó Kate Moss, akit 14 évesen fedeztek fel és alacsonyabb termete miatt alkalmatlannak találták a kifutóra, most mégis a világ egyik legismertebb modellje.

Mivel 172 cm sokan mondták annak idején, hogy termete miatt nem való neki a kifutó maximum a magazin és portfólió fotózás rendkívül karakteres és különleges arca miatt. De most nézzük sorban, mit is hordjanak ezek a különlegesen szép modell alkatú hölgyek a strandon, a 2017-es bikini divatot természetesen figyelembe véve.

Ők szinte bármit felvehetnek, legyen szó push-up-os melltartóról, vagy épp csípőfazonú alsórészről, egészen a tanga fazonúig alkatuk miatt mindenben csodásan mutatnak és kevés dolog van, ami nem áll jól nekik, de próbáljuk összeszedni, hogy miben hot és miben not egy hölgy, azaz miben szexy és miben nem. Jól állnak nekik a vidám élénk színek, a hatalmas minták, legyen szó virágmotívumról, vagy tengerész díszítésről ,esetleg strasszokról, amelyek a teltebb hölgyeket erősítik, de ezen nőket abszolút nem.

A melltartó lehet háromszög alakú is, ha valaki akkorának akarja láttatni a cicijét, mint amekkora és nem a akarja azt mindenféle mesterséges push-up-pal és szivaccsal megemelni és nagyítani, hanem inkább a természetesség híve. Visszajött a divatba a hippi divat, így a mai úgynevezett hipsterek előnyben vannak.

A vékony hölgyeknél általában az a hátrány, hogy bár derekuk szép vékony, de csípőjük nem elég széles, ezért ajánlott azt kissé optikailag nagyítani, illetve szélesíteni. Ha valaki emellett még sötét bőrű is, akkor valóban szinte bármit felvehet, ami kiemeli az alakját, de arra figyeljen, hogy csípője szélesebbnek tűnjön a valósnál, hogy az arányok semmiképp se torzuljanak. Elvégre nem azért volt napi 3 órát a konditeremben, hogy a strandon előnytelenül mutasson, így hajrá karcsú hölgyek mutassák meg miért is dolgoztak egész évben, bikini alakra fel!

Kategóriák: Nyári divat