Fvt.hu
FVT Blog
Menu

Fürdőruhák alkatok szerint besorolva július 11, 2017

Nem mindegy, hogy milyen ruharabban feszítünk a strandon, mert alkatunk, mint minden mást, ami a divattal kapcsolatos, ezt is meghatározza és egészen más irányba viszi a manöken alkatú hölgyeket, mint azon nőket, akiknek átlagos testük van.

Most röviden vázolom, hogy milyen alkatra milyen fajta fürdőruha vagy épp bikini való, amiben nem keltünk visszatetszést a többi strandoló szemében és mi is jól érezzük magunkat.

furdoruha-tippek

Az alkat mellett meghatározó még bőrünk színe, valamint magasságunk és hajunk színe. A nagyon vékony hölgyek nyugodtan válasszák az úgynevezett csípőbugyikat, és hozzá a szivacsos felsőrészt, amennyiben mellben nem túl erősek.

Ha nagyobb a mellük a hölgyeknek, akkor tartózkodjanak a push- up-os szivacsos felsőktől, mert erősíti őket és közönséges hatást válthat ki. A push-up csak a kismellű hölgyeknek ajánlott, hogy erősítse őket mellben, de ha az anyatermészet nagyvonalú volt velünk szemben ebből a szempontból, akkor lényegében teljesen felesleges.

Ha vékony hölgy még esetleg tejfehér bőrű, enyhén szeplős és szőke hajzuhataggal rendelkezik, akkor semmiképpen se válassza a fehér színű bikinit, voksát inkább a fekete mellett tegye le, de ez fordítva is igaz, a túlságosan lebarnult bőrön a fehér mutat jól és a fekete nem túlzottan, persze akadnak kivételek is. Ha átlagos az alkatunk és mellünk mérete is, akkor még mindig választhatunk csípőbugyit, sőt a merészebbek felvehetnek úgynevezett féltanga alsórészt is. Aki olyannyira merész, hogy kis tangában feszítene a strandon és alkata mindezt lehetővé teszi, akkor bátran tegye meg és válassza azt a stílust is.

Aki sötét bőrű az pedig bátran választhat a színek kavalkádja között, ugyanis mind a fehér, mind a piros, mind a sárga, zöld, lila, vagy épp tengerészmintás kiválóan mutat sötétebb bőrén. A 21. századi bikinidivatban főleg a minták a meghatározóak, így a tengerészmintától, a kövekkel kirakotton át, egészen a kis, valamint nagy virágmintás bikiniig van választék bőven, így nem kell aggódni, hogy ezen a nyáron mit is viseljünk a tengerparton vagy épp a helyi standon.

Bikinire minden nőnek szüksége van, és ha kicsit is feszeng benne, akkor azt tanácsoljuk, hogy semmiképpen se vegye meg azt, hagyja az áruház polcán, hisz valakinek lehet pont az a fazon, valamint szín lesz a nyerő darab. A keresztbe csíkos fazonokat csak azon hölgyek válasszák, akiket valahol erősíteni kell, akár csípőben, akár mellben, vagy épp fenékben.

A nagyon kicsi bikini alsókat, csak a kissé laposabb popsijú, de nagyon csinos hölgyek válasszák, mert azok enyhén megemelik és formázzák a feneket kissé gömbölyűbbre. Ellenben a gömbölyded fenekű hölgyek ezt a fazont mindig, minden esetben kerüljék, mert előnytelenül fognak benne festeni. Akárki is azt mondja, hogy ez az Önök stílusa, amikor épp válogatnak, a tengernyi bikiniből csak azt vegyék meg, amire Önök is azt mondják, hogy ez a bikini teljesen én vagyok. Semmiképpen ne tagadják meg önmagukat, és ne legyen ez egy gondolathasonulás, vagy épp a legújabb trendekhez való görcsös ragaszkodás, mert az sosem eredményez semmi jót.

Az emberek nagy része a strandokon bámészkodok a napfürdőzés a pancsolás közepette és mi nők valljuk be, megjegyezzük akár hangosan, vagy félhangosan, vagy magunkban dünnyögve, hogy például az adott hölgy, ezt hogy vehette fel, ugyanakkor vannak nők, akik elismerik azt is, ha az adott hölgy rendkívül csinos és még jól is választotta ki a bikinijét az adott alkalomra. Egy biztos, csak azt vegyék meg, ami kifejezi az Önök egyéniségét és személyiségjegyeit, itt most csakis Önöké a végső szó, hát mondják is ki azt!

Kategóriák: Nyári divat