Fvt.hu
FVT Blog
Menu

Fitnesz sztárok és fürdőruháik július 11, 2017

bikiniAz olyan fitnesz sztárok, mint Rubint Réka és Béres Alexandra, akiknek a legnagyobb közösségi oldalon már saját rajongói oldaluk is van, híresen kényesek az alakjukra és a legszebb, legapróbb bikinikben mutatják meg tökéletes idomaikat. A fitnesz nagyasszonya Rubint Réka folyton fejleszti rajongói oldalát és fontosnak tartja követőinek megmutatni, hogy mennyire jó egészséges testben élni, ebben legnagyobb segítsége a szintén fitneszoktató és életmód tanácsadó Shobert Norbi, akinek kazettáira és dvd-ire számos túlsúllyal küzdő ember fogyott le, vagy nyerte vissza szülés előtti alakját.

Rubint Réka folyton apró bikinikben feszít a híres Alakreform táboraiban a medence partján. Ők fejlesztették ki a mára már óriási népszerűségnek örvendő Update életmód-programot, melynek számos követője van. Azt mondják, aki betartja, és Update szerint étkezik a nap 24 órájában, emellett pedig velük tornázik annak számára a siker garantált. A másik fitneszbajnok Béres Alexandra, aki kissé más alkat, de szintén formás idomokkal rendelkezik és anyaként sem fél azt megmutatni a nagyérdeműnek.

Mindkét fitnesz lady-nek vannak gyermekei és testük olyan, mintha még alig lennének 20 évesek. Réka nagylánya Lara szintén nagyon jó alakkal rendelkezik, hisz édesanyja génjeit örökölte ő is. Rubint Réka a fitneszikon és példakép számos bikinivel rendelkezik, szinte több van neki, mint cipő vagy egyéb divatkellék, hisz ebben tudja legjobban megmutatni kidolgozott testét a vele együtt tornázóknak, hogy három gyerek után is lehet valaki bomba formában. Aki követi az oldalát az láthatta már őt mindenféle bikiniben.

Nekünk személy szerint a flitteres zöld bikinije az örök kedvencünk, hisz abban formás hasizma és lábai is legjobban mutatnak, és nem kell fölös kilókat rejtegetnie, ugyanis nincs egy gramm felesleg sem rajta. Sajnos ennek van árnyoldala is, ugyanis a nők melle zsírszövet, így aki sokat edz, annak ugyan lesz formás mellizma, de eredeti melle izommá alakul, így mind Rékának, mind pedig Alexandrának a sebészek formálták hibátlan dekoltázsukat. Rubint Réka Kazincbarcikán született 1978. június 28-án. A magyar személyi edző, különböző fitneszkiadványok, edzésprogramok szerzője. 2017-ben a Forbes őt választotta a 10. legbefolyásosabb magyar nőnek a médiában. Óvodába Pusztamonostorra járt.

Általános iskolai tanulmányait a jászberényi Székely Mihály Általános Iskolában végezte. Ezután a kazincbarcikai Egészségügyi és Óvónőképző Szakközépiskolába járt egy évig, kiváló eredménnyel, de a szüleitől és a barátaitól való távolság miatt visszament lakóhelyére, Jászberénybe, és itt folytatta a tanulmányait a Lehel Vezér Gimnáziumban, majd a fővárosi ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Tanárképző Főiskolán tanult tovább.

Későbbi céljai között szerepel az ELTE pszichológia szakjának elvégzése. Férje Schobert Norbert. Gyermekeik: Lara (2003.10.06.), Norbert (2005), Zalán (2011.03.10.). Béres Alexandra életében a sportot tekintve nem a fitnesz volt az első sportág, amit kipróbált. Korábban élvonalbeli ritmikus sportgimnasztika versenyző volt. Azután az első kiemelkedő eredményt 1994-ben, 18 évesen érte el, amikor elnyerte a fitnesz magyar bajnoki címet. 1995-ben megnyerte az Európa, majd a Fitnesz Világbajnokságot is.

Bár ez a sportág nálunk ekkor még csecsemő korát élte, a magyar sajtó és a magyar nagyközönség is felfigyelt a fiatal sportolónőre, aki szép és mindenekelőtt egészséget sugárzó külsejével sokakat elbűvölt és sokakat meggyőzött arról, hogy érdemes több időt és figyelmet szentelni az egészségre. 1996-ban a televízióban a legkisebbek felé is közvetítette a sport szeretetét, hiszen kislányok hadával körülvéve magát, gyermektornára invitálta a kicsiket. Ebben az évben 1. helyezést ért el a Fitnesz Világ- és Magyar bajnokságon. 1999-ben ismét magyar bajnok lett és az európai bajnoki címet is elnyerte.

Sok cég és termék reklámarcaként találkozhatunk vele a tévékben és számos magazinban. 1996-ban házasságot kötött Barna Krisztián fotóssal. Egy lányuk született: Panna (2009). 2014 márciusában bejelentették, hogy Alexandra második gyermekével várandós. Anyaságukat csodaként élik meg, de emellett az edzés is az életük része, és terhességük alatt is tornáztak, majd azt követően is teszik ezt mindennap a mi legnagyobb örömünkre. Követendő példák az édesanyáknak és az eltunyult fiatal lányoknak egyaránt.

Kategóriák: Nyári divat