Fvt.hu
FVT Blog
Menu

Karkötőmustra április 22, 2016

A karkötő, ahogy már szó volt róla, ősidők óta díszíti az embereket, és nem csak a nőket. Hiszen egy női csukló annyira szép, olyan kecses, hogy vétek lenne nem kiemelni, márpedig a karkötő erre tökéletes: kihangsúlyozza, magára vonzza a tekinteteket. Egy szép női csukló egy elegáns karkötővel rendkívül dekoratív, nőies és izgalmas.

Tudják ezt a nők is, éppen ezért számtalan féle kardíszt találnak ki és tesznek a csuklójukra. Hogy mi a trendi, mi a divat, azt gyakorlatilag maga a nő és a stílusa határozza meg. Hiszen az egyszerű, vékony bőrkarkötőn át, a drága, milliós értékű briliáns karkötőkig minden létezik, mi szemszájnak ingere.

A karkötőviselés lényege ugyanaz, mint az egyéb ékszereké, vagy ruháké, kiegészítőké: Legyen ízléses, és harmonizáljon a megjelenésünkkel!

Egyre divatosabb a saját magunk készítette ékszer, így sok kreatív lány és asszony nekilát, és gyöngyből készít magának nyakláncot, karkötőt, gyűrűt, fülbevalót. A gyöngyfűzés is régmúltra nyúlik vissza, azon túl, hogy szórakoztató, kreatív elfoglaltság, biztos, hogy teljesen egyedi, saját stílusú ékszereket készíthetünk. De nem csak a gyöngyök összefűzésével kreálhatunk ékszerkölteményeket, kaphatóak különféle ékszerkészítő készletek, melyek segítségével profi díszeket varázsolhatunk magunknak.

A kevésbé kreatív hölgyeknek, és a vásárolni imádóknak maradnak az ékszer és bizsuüzletek, és a hasonló webáruházak. Egy-egy nagyobb üzletben, webshopban végeláthatatlan számú ékszer található, ahol teljesen biztos, hogy minden korosztály, minden stílus képviselője talál magának az ízlésének megfelelő darabot. Az internetes vásárlás amúgy is fénykorát éli, elég néhány kattintás és máris csemegézhetünk az általunk keresett szépségek között, akár órákon át válogathatunk, a fizetés bankkártyával történik, és a megvásárolt csecse-becsét másnap, harmadnap meg is hozza a futár.

Nem csak bizsut vásárolhatunk eképpen, hanem a bátrabbak aranyat és ezüstöt is rendelhetnek, így még az üzletbe sem kell elmenni.

Alkalom pedig mindig van, akár magunkat szeretnénk meglepni egy új nyaklánccal, gyűrűvel, esetleg egy szép karkötő a vágyaink tárgya, webáruházak garmadája várja, hogy virtuális sétát tegyünk bennük. Arról nem beszélve, hogy rengeteg időt spórolhatunk vele, hiszen nem kell az üzleteket járni. Közelegnek a tavaszi ünnepek, néhány hónap és itt vannak a ballagások, így aki érintett a dologban, jól teszi, ha időben elkezd körülnézni, hogy felmérje a kínálatot, megnézze az árakat.

Érdemes több ékszer webáruházba is bekukkantani, hiszen sokszor sok helyen vannak akciók, így akár komoly ezreket, tízezreket is megtakaríthatunk egy-egy ékszer árán.

Az érettségiző ifjú hölgyeknek bizonyára gyönyörű ajándék egy szépen megmunkált arany nyaklánc, gyűrű, fülbevaló, esetleg karkötő. Ugyanez ezüstből is kedves ajándék, talán nincs is lány, aki ne örülne egy ilyen ajándéknak.

Kategóriák: Ékszer rovat